Известие

Collapse
No announcement yet.

Яде ми задните гуми от вътре?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
    SKF, което е може би най-доброто е 215лв с абс и около 80-90 без... такива цени по 40-80 мисля вече няма...
    Аз като търсех най-евтиния вариант за кола с абс беше 115лв мисля.
    Големи цени при положение ,че в Италия без АБС струват 30 евро, Кутията е Оптимал ,а вътре са СКФ главините . Нашите търговци пипат добри комисионни.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Аз скоро сменях ляв лагер,а сега ще ми наложи и десен.
      Та вчера гледах цените. Цените са точно както каза Фуриозо. 215лв. АБС и 110лв без. на тия цени всеки собственик на 155 решил да сложи СКФ може да ми се обади и да вземе моята отстъпка от 30%. Тоест цените, не са надути от търговците, а от вносителите и са си високи... Говорим за СКФ конкретно! Има и други по-евтини, ама....

За главини с АБС най-добрия вариант е 2ра ръка

П.П и щом в Италия оптимал струва 60лв. значи няма кой знае колко голям разлика...в смисъл в Бг всичко винаги си е по-скъпо, та май са си от нормалното по-скъпи...
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        SKF, което е може би най-доброто е 215лв с абс и около 80-90 без... такива цени по 40-80 мисля вече няма...
        Аз като търсех най-евтиния вариант за кола с абс беше 115лв мисля.
        Миналата седмица смених двата задни лагера при Лисан, и за единия лагер Омкар 85 лева (с отстъпка), като реалната цена е някъде 95 лв. (с ABS съм)

Много съм доволен от лагерите, а както и двата предни са ми сменени вече от 3 седмици (забравих името на марката, но беше 98 лв./бр.) , колата не е била толкова тиха с мен никога най ме радва при скорост от 100 , като я пусна на свободна ... и тишина ...

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
        AR 155 2.0 16v SUPER
        Toyota Corolla 2014 S Premium
        Moskvich 2140

Comment

Working...
        X